sanmiguel oluetuna cerveza por favor

SAN MIGUEL ESPECIAL 5,4% 33cl
Maultaan ja alkoholiltaan vahvempi San Miguel löytyy pullossa ja tuntee nimen Especial. San Miguel Especial on paikallaan huurteisena tapas-lautasen tai hyvän pihvin kumppanina, sammuttaa janoa La Ligan matsia eläessä sekä tietysti seurustelee vaivattomasti isommankin ystäväjoukon keskellä. Saatavana kotioloihin Alkosta. Tarjoillaan myös ravintoloissa ¡Una cerveza ESPECIAL, por favor! tilattaessa.

SAN MIGUEL CERVEZA 4,5 50 cl
Tölkkihän se siellä Espanjan auringon allakin taitaa lähimmästä super mercadosta löytyä ensimmäisenä. Juoma säilyy tölkin uumenissa loistavasti, sisältää kerralla enemmän ja painaa itsessään vähemmän kuin pullo. Jaksat kantaa janojuomaa kerralla enemmän! Suomessa San Miguel myydään päivittäistavarakaupoissa 0,5 litran panttitölkeissä. Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen.

SAN MIGUEL CERVEZA 4,5 %
Samaa aurinkoa ja espanjalaista intohimoa ja iloisuutta voit aistia myös “jarran” täydeltä useista espalaisista ravintoloista aina Helsingistä Leville. Huurteiseen lasiin valutetun oluen suuntuntuma onkin vertaansa vailla.

SAN MIGUEL 1516
San Miguel 1516 saa nimensä puhtauslain määräämisvuoden mukaisesti. Puhtauslakia kunnioittaen on valmistettu raikas ja kullankeltainen San Miguel 1516, joka on tasapainoinen ja maultaan raikkaan hedelmäinen lager. Olut tarjoillaan tyylikkäästä kohokuvioidusta long neck –pullosta ja se sopii erityisesti tapaksien kanssa nautittavaksi.