San Miguel 0,0% - Enemmän elämää

Itsestään huolehtiminen on avain hyvään elämään. San Miguel 0,0% edustaa aktiivista ja optimistista tapaa tarkastella maailmaa. 0% alkoholia 100% elämää.

San Miguel 0,0% oluessa on raikkaan hedelmäinen lager-oluen maltainen maku, ilman alkoholia. San Miguel 0,0% on erinomainen janon sammuttaja ja monipuolinen ruokajuoma.

Panimon historia on täynnä optimismia ja seikkailun tunnetta. Juuri optimismi, intohimo sekä uteliaisuus saavat aikaan kaikkein suurimmat kokemukset.

San Miguelin tarina alkoi noin 1890, kun joukko pelottomia espanjalaisia ylittivät meret ja lähtivät etsimään unelmaa. Tällöin he perustivat ensimmäisen panimonsa Aasiaan. 1900-luvun alussa San Miguelin matka jatkui Kiinaan, jossa uusia panimoita avattiin mm. Shanghaihin ja Hongkongiin. 1940 ja 1950 -lukujen aikana San Miguelista tuli amerikkalaisten suosikki eteläisellä Tyynellämerellä ja vuoteen 1960 mennessä San Miguelin erinomainen maine oli kiirinyt ympäri Eurooppaa ja jopa syvemmälle Kaukoitään. Tänä päivänä San Miguel löytyy yli 40 maasta ympäri maailmaa.